Despre noi

Despre noi

20 de ani

Experiență

LGL Consulting

George Nedelcu Trainer & Coach

George Nedelcu este antreprenor, coach și trainer. Pasionat de public speaking și leadership, este dedicat companiilor și celor care aleg să treacă la nivelul următor în viața personală, carieră și business.

  • Practic, după o experienţă de peste 20 ani în vânzări şi peste 14 ani în leadership, reușește să-și canalizeze toate eforturile pe aceste 2 Brand-uri pe care le iubește. De ce? Pentru că în ambele cazuri interacționeză continuu cu oameni aparte. Și asta face de câțiva ani buni: oferă mai departe ceea ce a primit, îi ajută pe alţii să se dezvolte, să se descopere şi să devină mai buni în domeniile lor.

“Dacă vrei să ajungi repede, mergi singur. Dacă vrei să ajungi departe, mergi însoțit.”
Pe lângă toate acestea, stilul de viață este unul complex, îmbinând viața de familie cu sportul și dezvoltarea continuă, având proiecte din ce în ce mai mari la nivel regional, pe care le desfașoară cu foarte multă determinare și seriozitate. Deci, cu un focus clar și cu o dorință enormă de a oferi ceea ce știe este pregătit de noi proiecte. Tu ești pregătit să treci la un nou nivel?

20

Ani de experiență

200

Seminarii, workshop-uri

700

Ore de coaching

5000

Participanți

LGL Consulting

Dan Rotaru Responsabil Marketing

Dan este responsabil de marketing, pasionat de management și comunicare.

  • Având la bază rațiunea și tehnica din domeniul ingineriei, și-a dat seama că este nevoie să se dezvolte pe partea de soft skills pentru a-și menține echilibrul în mediul dinamic și provocator din prezent.
  • Are experiența din mediul ONG, empatizează foarte ușor cu oamenii și este dornic să ofere o mâna de ajutor celor din jur în timpul liber.

Știe că dezvoltarea personală este reflectată în tot ceea ce face, așa că se dedică în fiecare zi pentru a-și îndeplini visul de a impacta pozitiv fiecare persoană cu care interacționează, acționând într-un mod intraprenorial în LGL Consulting.
Una din afirmațiile după care se ghidează este “Singura constantă din această lume este schimbarea!” așa că recomandă menținerea echilibrului printr-o adaptare continuă orientată spre viitor.

LGL Consulting

Costina Rotar Team Member

Costina este deschisă spre nou, pasionată de conexiunile dintre oameni și determinată să își lase amprenta în viața celor din jurul ei.

  • Este implicată în orice înseamnă îmbunătățire și vrea să arate că generațiile actuale sunt cele care au să inoveze prezentul spre un viitor mai bun, deoarece o țară evoluată este posibilă doar cu un popor evoluat .

Este o persoană dornică să învețe de la cei din jurul ei și crede cu tărie că modestia îi dă valoare omului, iar motto-ul care o inspiră în prezent este: “Antrenează-te când ei dorm. Muncește când ei se distrează. Apoi trăiește cum ei visează!”

LGL Consulting

Leaders are MADE not born!

Deviza mea este Leaders are MADE not born! Și știu că oricine își dorește și își asumă poate deveni un lider!

LGL Consulting

Flaviu Mușat Logistic Responsible

Flaviu se dezvoltă continuu pe plan professional și personal, oferind plus valoare în toate acțiunile interumane. Aici este cel care se ocupă de logistică și are grijă de buna organizare a evenimentelor.

  • Îi place să inspire prin Public Speaking și își menține ritmul în programul său plin de activități prin practicarea ciclismului.

Cel mai mare obiectiv personal pe care îl are este impactarea la nivel internațional a 5 milioane de persoane până în anul 2024, iar planul său se materializează în această echipă.

LGL Consulting

Dana Parnică Logistic Responsible

Dana face parte din această echipă după ce a câștigat premiul Summit-ului de Public Speaking și a făcut integral cursul de la Speakers Club Brașov.

  • A ales să se implice deoarece are experiență din mediul antreprenorial, respectând și iubind foarte mult oamenii.

Prin intermediul acestui proiect oferă suport celor care se angrenează în proiectele de dezvoltare la evenimente și împărtășește cu drag din experiențele personale.

LGL Consulting

Devino și cel mai bun Lider

Succesul unei echipe depinde de succesul fiecărui membru in parte. Află ce ne face să fim diferiti.

LGL Consulting

Radu Florescu Software Craftsman.

Radu, “the tech guy”! El este cel care are grijă de partea tehnică și se implică cu multă pasiune în acțiunile firmei.

  • La bază este programator web, având experiențe în companii mari în care a dezvoltat proiecte importante de-a lungul timpului.
  • În prezent se axează să își dezvolte propria afacere în domeniul IT deoarece a adunat experiențe importante și este pregătit pentru acest mare pas.

Cea mai importantă resursă sunt oamenii, așa că îmbunătățește continuu soft skills-urile în cadrul proiectelor comune. Practic prin intermediul tehnologiei puse la dispoziție crește intensitatea experiențelor cursanților de la evenimentele Online dar și Offline, având un aport însemnat și consecvent.

LGL Consulting

Diana Paiu Event Manager

Numele meu este Diana Paiu, sunt de profesie consilier juridic dar și formator.

  • În această echipă rolul meu este de Event Manager.

Prezint acest rol, deoarece îmi doresc ca fiecare participant al evenimentelor pe care le organizăm să aibă mediul perfect pentru învățare, dezvoltare și perfecționare!

Trimite mesaj
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?
Call Now Button