Coaching

Coaching

LGL Consulting

Business COACHING

Se referă la aducerea de schimbări și, cel mai important, la îmbunătățirea ta și a afacerii tale, astfel încât ambele să exceleze la un nivel mult mai înalt și să crească continuu. Zonele de creștere influențează avansarea atât la nivel personal, cât și profesional în modul în care îți desfășori afacerea, afectând în final profiturile pe care le generezi. Te ajută să obții cât mai mult timp, resurse și investiții.

Concepție

Cu toții avem o concepție greșită potrivit căreia coachingul de afaceri este necesar doar atunci când companiile nu au performanțe bune. Oricum este imperativ să înțelegem că este extrem de benefic, chiar și pentru companiile de succes, să se bazeze pe succes și să creasca la un nivel și mai mare.

Liderii și organizațiile de astăzi au înțeles valoarea Coaching-ului de afaceri și nu ezită să angajeze manageri care au capacitatea de a-i antrena și dezvolta pe alții, bazandu-se pe abilitatiile lor maxime.

Leaders are MADE
not Born

LGL Consulting

Rolul antrenorului de afaceri este de a vă concentra asupra obiectivelor definite ale afacerii dvs., de a contesta gândirea, credințele și de a oferi feedback constructiv, pentru a vă ajuta să fiți pe calea potrivita de creștere și succes.

LGL Consulting

Ce implică Business Coachingul?

LGL Consulting

O dezvoltare mai bună

O dezvoltare mai bună a angajaților duce la o mai mare eficiență într-o companie.

Eficiență

Business Coaching implică procesul de identificare a zonelor de îmbunătățire, prin adresarea întrebărilor corecte și analize pentru a obține claritatea afacerii, urmată de prezentarea unor modalități eficiente de a câștiga impuls pe piața concurențială actuală. Apoi este formulat un plan de acțiune gata de a fi pus în aplicare în mod consecvent. Procesul este orientat spre acțiune, ajutând proprietarii de afaceri să identifice ceea ce se poate face pentru a prospera și crește.

LGL Consulting

Furnizarea de INSTRUIRE

Împreună cu furnizarea de instruire, îndrumare, susținere și motivație, coaching-ul în afaceri ajută, de asemenea, la introducerea de noi seturi de expertize și abilități și la dezvoltarea celor existente.

Obiectivul principal

Obiectivul principal este de a permite creșterea, productivitatea eficientă și creșterea marjelor de profit, sprijinind în final compania pentru a obține mai mult succes și o mai bună îndeplinire a liderilor din proces.

În afară de furnizarea de instruire, Business Coaching acoperă, de asemenea, toți ceilalți factori de distrugere a unei afaceri de succes, inclusiv leadership, realizarea de ținte, vânzări, marketing, abilități de comunicare, responsabilitate, management, team building și multe altele. Business coaching-ul este menit să facă afacerea să înflorească.

LGL Consulting

Parteneriat de COLABORARE

LGL Consulting

Coaching în afaceri

Există diverse modalități prin care puteți beneficia de coaching în afaceri. În general, implică 1-1 coaching, workshop, seminarii și coaching de grup.

Afacerea ta

Este vorba și despre un parteneriat de colaborare care oferă suport cu o structură flexibilă care să te ajute pe tine și afacerea ta, pentru a obține mai mult decat ți-ai propus. Este vorba despre o relație continuă axată pe obiectivele tale și dezvoltarea ta ca persoana – emoțional, fizic, intelectual și spiritual. Este vorba despre mișcarea actuală și viitoare, ajutându-i pe proprietarii de afaceri să se deblocheze de locul unde se află.

LGL Consulting

Leaders are MADE not born!

Deviza mea este Leaders are MADE not born! Și știu că oricine își dorește și își asumă poate deveni un lider!

Trimite mesaj
Bună ziua!
Cu ce vă putem ajuta?
Call Now Button