Dezvoltare Personală

SĂRBĂTOREȘTE SUCCESUL

Este important să sărbătorim succesul. Trăim într-o lume care ne împinge constant să țintim din ce în ce mai sus, căutând mereu următorul obiectiv, și este ușor să uităm cât de departe am ajuns și ce am atins.

Read More »

RELAȚIONAREA – NETWORKING- UL

Știm cu toții despre networking : este ceea ce faci atunci când ai nevoie de un loc de muncă,  nu-i așa ? Din păcate , dacă relaționezi doar atunci când ai nevoie de ceva, respectiv un loc de muncă sau orice altceva, nici relaționarea ta și nici vânătoarea ta de locuri de muncă nu vor avea succes.

Read More »

RECUNOȘTINȚA – A FI RECUNOSCĂTOR

Recunoștința este un sentiment cald de mulțumire față de lume sau față de anumite persoane. Persoana care simte recunoștință este mulțumită pentru ceea ce are și nu caută mai mult.

Read More »

CUM DEPĂȘIM UN EȘEC

Cu toții avem zile și săptămâni nu tocmai bune, când nimic nu pare să meargă corect. Cu toții avem și momente în care nu reușim să realizăm ce ne-am dorit cu adevărat și ne este greu să facem față.

Read More »

DEZVOLTAREA PERSONALĂ

Dezvoltarea personală este un proces pe tot parcursul vieții. Este o modalitate prin care oamenii își pot evalua abilitățile și calitățile, să își ia în considerare obiectivele în viață și să își stabilească obiectivele pentru a-și realiza și maximiza potențialul.

Read More »

COMUNICAREA

Comunicarea este pur și simplu actul de transfer al informațiilor dintr-un loc, persoană sau grup în altul.

Read More »

Citește și despre Leadership