Despre a conduce oamenii

Niciun lider nu poate exista fără adepți. Cu alte cuvinte, prin definiție, un lider are nevoie de adepți pentru a conduce. Aceasta înseamnă că abilitățile de conducere și conducerea persoanelor sunt absolut cruciale pentru liderii eficienți.

Printre aceste abilități, exista arta delegării de succes, crearea unui mediu motivațional și motivarea oamenilor și cum să facilitați procesele.

  1. Delegarea sarcinilor – a fi capabil să transmită munca celorlalți și să obțină rezultatele dorite, este crucial pentru a avea succes ca și lider. Niciun lider nu poate face totul de unul singur. Oricine încearcă să facă acest lucru va constata că își va pierde echipa într-un timp foarte scurt.
  2. Motivarea oamenilor – toată lumea este motivată. Cheia conducerii este să îi conving pe ceilalți să facă ceea ce vrei. Crearea unu mediu motivațional va contribui, de asemenea, la îmbunătățirea motivației. Există 3 elemente importante : arătând cât de mult îi apreciezi pe ceilalți, ajutându-i să vadă imaginea în ansamblu și încurajându-i să-ți îmbunătățească și să-și dezvolte abilitățile.
  3. Aptitudini de facilitare – acestea sunt utile pentru susținerea oricărui proces, inclusiv gestionarea schimbărilor, managementul de proiect și construirea de echipe.

Va deveni imediat clar că aceste abilități pot fi foarte importante pentru lideri.

Inima facilitării proceselor îi ajută pe cei implicați să își identifice și apoi să își atingă obiectivele.

Datoria unui lider este aceea de a conduce oamenii. Fără urmăritori, un lider nu poate există. Chiar și antreprenori au nevoie de adepți – cei care sunt convinși de ideea lor și li se alătură – chiar dacă încep singuri.

Prin urmare, rezultă că gestionarea și motivarea oamenilor sunt abilități cheie de conducere.

Fără a putea să-i ia pe alții cu ei, liderii nu vor ajunge la succesul dorit. 

About Gnbloglgl.Admin

Verificați

Cum lăsăm trecutul în urma noastră?

Mulți oameni cred că este imposibil să lași trecutul în urmă, dar este acesta adevărul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *